קל | לא כשר | 25 דקות הכנה | 4 סועדים

נודלס פריי סטייל מתקתק עם מלא ירקות, עוף ואטריות טריות שאפשר לאכול אותן בלי סוף. אפשר להכין את הנודלס כמובן גם עם טופו, בקר או שרימפס באותם השלבים בדיוק.
מצרכים:
1 חבילת איטריות טריות (200 גרם)
הוסף לסל300 גרם חזה עוף/ שייטל חתוך לקוביות
2 כפות סויה
הוסף לסל1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
חופן פטריות שמפניון פרוסות
1 פלפל אדום פרוס
2 בצל ירוק חתוך גס
מצרכים לרוטב:
1 כף מחית פלפל חריף קוריאני
הוסף לסל4 כפות סויה
הוסף לסל2 כפות סויה מתוקה כהה
הוסף לסל1 כף חומץ תפוחים
הוסף לסל2 כפות מייפל
הוסף לסל

אופן ההכנה:
- בקערה נשרה את קוביות חזה העוף בסויה ואבקת סודה לשתיה לעשר דקות ועד חצי שעה.
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
- בקערה נשרה את אטריות החיטה במים רותחים לשתיים שלוש דקות.
- בווק עם מעט שמן צמחי נקפיץ את העוף לסגירה, נוציא ונניח בצד.
- נקפיץ באותו הווק את כל הירקות למשך דקה.
- נוסיף את העוף והנודלס ונקפיץ עוד דקה.7. נוסיף את הרוטב, נקפיץ עוד 3 דקות ונגיש!
בתאבון!
8 thoughts on “נודלס עוף/ בקר קוריאני מתקתק”
מה אפשר במקום המחית פלפל? תודה
סיראצ'ה
היי יש לי בבית סויה כהה,, איך ניתן להמיר את בסויה כהה מתוקה? להוסיף מייפל או טריאקי?
כן להוסיף מעט מתיקות, סוכר/ דבש/ מייפל מה שבא לך
הי מה אפשר לשים במקום החומץ תפוחים בבקשה?
חומץ אורז
הטיפול עם הבקר אותו הדבר?
כן