15 דקות | קל | כשר | 2 סועדים

סלט שאני מאוד אוהבת לאכול בקפה אלקלעי בבלי, הוא פרשי פשוט וטעים. אפשר לגוון עם איזה ירקות שיש לכם בבית .
בגלל שהוא מאוד פשוט הדברים שגורמים לו להיות סלט טעים כל כך , זה ירקות טריים וקשים כאלה שכיף לאכול, שמן זית איכותי , מלח ים אטלנטי וסומק שנותן קיק של חמיצות נהדרת.
מצרכים:
1 מלפפון
1 גזר
1 בצל ירוק
1 בצל סגול
כרובית טרייה (משרים במים עם חומץ, מלח ולימון)
שומר
עגבניות שרי
שמן זית בנדיבות
הוסף לסלמיץ לימון בנדיבות
הוסף לסלמלח ים אטלנטי
הוסף לסלקורט סומק לקיק של חמיצות
הוסף לסלפלפםל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- נשרה את הכרובית במים עם מלח ולימון למשך 15 דקות (כדי לנקות מחול וחרקים).
- נפרוס את כל הירקות גס או איך שאוהבים.
- נתבל, נערבב ונגיש.
בתאבון!