אסייתי, מתכונים, נודלס

נודלס אדום עם סלט מלפפונים פיקנטי

20 דקות | קל | כשר | 3-4 סועדים

נודלס אדום חלומי בטעמים מעט פיקנטים, ואז נותנים ביס בסלט מלפפוינים קרנצ’י, חמוץ ומתוק שמאזן ויוצר את הביס המושלם.מנה צמחונית קלה קלה רק להתארגן על המוצרים ובום יש לכם נודלס כמו במסעדה סינית טובה. דבר חשוב לזכור בכל מוקף שאתם ניגשים לעשות, הקפיצו בווק או מחבת רחבה על אש הכי דבוהה ואל תקפיצו את הירקות יותר מידי , לא נרצה להגיע למצב שהירקות במרטוטים ורכים, כל הכיף והטעם הוא שהכל קראנצי ופריך.

מצרכים:

  • 400 גרם אטריות טריות דקות

    הוסף לסל
  • 1/4 כרוב לבן קטן פרוס

  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום פרוס

  • 2 בצלים ירוקם פרוסים

  • 4 כפות שמן צמחי (קנולה,חמניות)

  • 1 פלפל אדום פרוס דק (גפרורים)

מצרכים לרוטב:

מצרכים לסלט מלפפונים חמוץ מתוק:

  • 3 מלפפונים חתוכים לסהרונים/ רצועות/ מסולסל (איך שבא לכם, אני חתחתי בעזרתצ קולפן לרצועות דקות דקות

    הוסף לסל
  • 1/4 כוס חומץ אורז

    הוסף לסל
  • 1 כף דבש

  • 1 כפית שמן שומשום

    הוסף לסל
  • 1.5 כפיות שומשום שחור/לבן קלוי

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בעקרה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונניח בצד.
  2. בקערה נוספת נערבב חומץ אורז דבש ומלפפונים ונשמור במקרר.
  3. בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 4 כפות שמן נקפיץ דקה שתיים את הירקות (לא יותר מידי שלא יהיו סמרטוטיים)
  4. נוסיף את האטירות הטריות ככה ישר מהשקית ונקפיץ דקה שתיים, אם השתמשתם באטריות אחרות אז הכינו אותם מראש לפי הוראות יצרן והוסיפו אותם למוקפץ כשהם כבר מוכנים.
  5. נוסיף את הרוטב ונקפיץ עוד דקה שתיים .
  6. נגיש בקערה ונוסיף מעל את הסלט מלפפונים שהכנו מראש.
  7. נפזר
  8. שומשום שחור קלוי מכל הכל.

בתאבון!

2 thoughts on “נודלס אדום עם סלט מלפפונים פיקנטי

  1. סתיו הגיב:

    עם מה אפשר להחליף את המייפל?

    1. Elita Ofek הגיב:

      דבש או סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *