אסייתי, מתכונים, נודלס

נודלס בקרם בוטנים

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

נולדס קרמי בטעמים של תאילנד, מתקתק חריף ופשוט ופשוט להכנה .

מצרכים:

  • 400 גרם אטריות חיטה טריות עבות

    הוסף לסל
  • 5 גבעולי בצל ירוק

  • 1 שן שום כתושה

  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

  • 250 מ"ל ​קרם קוקוס

    הוסף לסל
  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • ½ כף סוכר / סוכר דקלים

    הוסף לסל
  • 2.5 כפות חמאת בוטנים טבעית

    הוסף לסל
  • 1 כפית ממרח קארי ירוק/אדום

    הוסף לסל
  • 1 פלפל צ'ילי פרוס

  • חופן עלי כוסברה

  • 1-2 כפות שמן צמחי

אופן ההכנה:

  1. בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם מעט שמן צמחי  נקפיץ שום, ג’ינג’ר ובצל ירוק למשך חצי דקה .
  2. ,נוסיף את החמאת בוטנים, קארי וקרם קוקוס .
  3. נערבב ונוסיף סויה וסוכר .
  4. נביא לאיחוד נוסיף את האטריות הטריות ישר מהשקית נקפיץ 3 דקות.
  5. נעביר לצלחת , נפזר מעל כמה פרוסות פלפל צ’ילי אדום ועלי כוסברה ונגיש .

בתאבון!

26 thoughts on “נודלס בקרם בוטנים

  1. אסנת הגיב:

    אפשר לוותר על הממרח קארי? אם לא, במה ניתן להחליף?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר לוותר, ולא צריך להחליף בכלום זה יהיה טעים באותה מידה

  2. רון הגיב:

    יש תחליף לקרם קוקוס?

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא

  3. גילי הגיב:

    מאיפה ניתן להשיג אטריות עבות שמנמנות כאלו ולא דקות כמו שבכל מקום יש היום וזה ממש מבאס :/

    1. Elita Ofek הגיב:

      אצלי בחנות כאן, המלאי יחודש היום או מחר . תוכלי להזמין ולקבל את המשלוח עד הבית

  4. עמית הגיב:

    יש אפשרות להשתמש באבקת קארי צהוב במקום מחית?

    1. Elita Ofek הגיב:

      לא מאמי , אפשר פשוט לוותר על הקארי

  5. נעה הגיב:

    אפשר לוותר על הסוכר או יש תחליף כלשהו לסוכרתיים שאפשר לשים במקום ?
    תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      כל תחליף סוכר שמותר לך את יכולה להחליף. או לוותר ואז זה פשוט לא מנה מתוקה

  6. מירי הגיב:

    אפשר להכין ולחמם אחרי זה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן, אך לא מומלץ

  7. אושרית הגיב:

    ניתן להוסיף ירקות כמו פטריות או ברוקולי?

    1. Elita Ofek הגיב:

      ברוקולי כן, פטריות לטעמי פחות מתאים

  8. נטלי הגיב:

    אפשר להשתמש באטריות אורז במקום?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח , רק לבשל אותם קודם קצת במים חמים

  9. קרן הגיב:

    אפשר להוסיף למתכון עוף/בקר? אם כן, מתי להוסיף?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח, בתחלה בשלב הטיגון של הג’ינג’ר

  10. שיר הגיב:

    אפשר להשתמש בקארי צהוב? או שפחות מומלץ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      פחות מומלץ, עדיף פשוט לוותר על הקארי יהיה טעים באותה מידה .

  11. דליה הגיב:

    מאיפה ניתן לקנות האיטריות נודלז טריות?,

    1. Elita Ofek הגיב:

      אצלי בחנות אונליין כאן באתר

  12. חן הגיב:

    האם רוטב בוטנים תאילנדי מהאתר שלך יכול להחליף את חמאת בוטנים טבעית?

    1. Elita Ofek הגיב:

      פחות מתאים

  13. סיגל הגיב:

    אם משתמשים רק בכפית קארי, איך שומרים את שאר המחית? ולכמה זמן?

    1. Elita Ofek הגיב:

      בקופסא סגורה, אצלי נשמר מספר חודשים טובים , אבל ממליצה להסתכל על ההמלצה שכתובה על גבי האריזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *