אסייתי, דגים נאים, מנות ראשונות, מתכונים

סביצ’ה סלמון ומלפפונים

20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

מדובר על סביצ’ה קליל מהיר ובטעמים אסייתים של מיסו וסויה, קצת יציאה מהקופסא ולגמרי גונב את ההצגה .

מצרכים:

  • 150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות

  • 2 מלפפונים

  • 1/2 בצל שאלוט קצוץ

  • 2 בצל ירוק פרוס

  • 1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס

  • 1.5 כפות סויה דלת נתרן

    הוסף לסל
  • 1 כף שטוחה מחית מיסו לבן/בהיר

    הוסף לסל
  • 1.5 כפות מירין

    הוסף לסל
  • מיץ מלימון אחד

  • 1/2 כף שמן שומשום

    הוסף לסל
  • שומשום שחור ולבן לפיזור מעל הסביצה

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
    משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון).
  2. בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
  3. לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.

בתאבון!

4 thoughts on “סביצ’ה סלמון ומלפפונים

  1. דיקלה הגיב:

    הסלט הכי טעים בעולם!!

  2. נטלי הגיב:

    את הסלט ניתן להכין כמה שעות מראש ?

  3. נלי הגיב:

    למה אצלי הוא יצא כהה ולא כמו בתמונה

    1. Elita Ofek הגיב:

      הסויה בטח כהה יותר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *