ביתי, מתכונים

סלמון בשמנת פלפל

קל | 5 דקות הכנה | לא כשר | 2 סועדים

מנה מדהימה בצ’יק צ’ק , סלמון צרוב במחבת ברוטב שמנת פלפל ושעועית ירוקה , אפשר כמובן להחליף את השעועית בכל ירק שתרצו. המנה כתובה כלא כשרה כי אין כשרות על הרוטב כרגע, אפשר לנסות להוסיף פשוט הרבה מאוד פלפל שחור אבל למי שאין בעיה עם מוצר ללא כשרות ממליצה מאוד על הרוטב המדהים הזה הוא מדוייק בטעמים .

מצרכים:

  • 500 גרם פילה סלמון

  • 2 כפות רוטב פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% (250 מ"ל)

  • חופן שעועית ירוקה טריה או כל ירק אחר לבחירה

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 2 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. במחבת עם 2 כפות שמן זית נטגן לחצי דקה 2 שיני שום פרוסות.
  2. נוסיף למחבת את השמנת לבישול והרוטב פלפל.
  3. נוסיף מעט מלח .
  4. בקערה נחלוט את השעועית הירוקה הטריה במים רותחים למשך 5 דקות .
  5. במחבת נפרדת נצרוב את הסלמון תחילה את הצד של העור למשך דקה ואז נהפוך לעוד דקה של צריבה .
  6. נוסיף למחבת עם הרוטב שמנת פלפל את השעועית ואת הסלמון.
  7. נסגור עם מכסה, נבשל על אש בינונית למשך 8 דקות נוספות ונגיש.

בתאבון!

7 thoughts on “סלמון בשמנת פלפל

  1. גלית שריג הגיב:

    ניסיתי את המתכון בדיוק כמו שכתבת, רק במקום שמנת השתמשתי בקרם קוקוס ויצא מעולה.
    מתכון פשוט ונהדר.

    1. Elita Ofek הגיב:

      פגז!

  2. יפית הגיב:

    אם אין קרם פלפל שחור אפשרי להשתמש רק הפלפל שחור?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן, אבל בנדיבות

  3. אירית הגיב:

    הכנתי עם במיה יצא טעים !

  4. נטע הגיב:

    אפשר להשתמש בדג לבן במקום?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *