15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
אחרי שאלפים מכם אכלו את הבאטר אודון שלי בסניפי ג׳ירף הגיע הזמן לשחרר מתכון לאחד הנודלסים היותר טעימים שתטעמו.
אני כמובן משתמשת באטריות אודון טריות בדיוק כמו שהוגש לכם בג׳ירף, אטריות מדהימות שאפשר לקנות אותם אך ורק בחנות שלי .
הכנתי כאן את הגרסה הצמחונית והכשרה כתבתי לכם כאן למטה את המתכון גם לגרסה עם הסינטה.
אבל הכי הכי חשוב לא לוותר על החמאה זה כל הסיפור של המנה, ולכן אם בא לכם אותה כשרה תכינו עם טופו או רק עם פטריות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בווק עם מעט שמן נקפיץ את פרוסות הסינטה 30-50 שניות.
2.נוסיף את הפטריות, שום כתוש ונקפיץ עוד 30 שניות .
3.נוסיף יין לבן נקפיץ 20 שניות (ניתן לאלכוהול להתאדות מעט).
4.נוסיף ציר ירקות ונקפיץ עוד 20 שניות.
5.נוסיף את אטריות האודון ישירות מהשקית (אין צורך בבישול הן מוכנות) ונקפיץ עוד 30 שניות.
6.נוסיף, סויה, סוכר ומלח ונמשיך להקפיץ עוד 30 שניות.
7.נוסיף חמאה ונקפיץ עד שהיא נמסה .
8.נוסיף בצל ירוק נתן הקפצה שניים ונגיש לצלחת, נפזר מעל שומשום שחור ומעט טוגראשי (לא חובה אבל משדרג).
בתאבון!