20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
פסטה בוקטיני זו פסטה ארוכה שדומה לספגטי רק שהיא צינורית, חלולה ולכן היא מדהימה עם כל רוטב, הרוטב נכנס לתור הצינורית, והביס הרבה, אבל הרבה יותר טעים! שילבתי את הבוקטיני עם עגבניות השרי במיץ של מוטי שזאת הפחית האהובה עליי והשימושית ביותר שיש לי במטבח, אחרי שתנסו אותה תתאהבו ותתמכרו.
כתבתי לכם מתכון קל ומנצח שלי שבכל פעם שאין לי זמן ובא לי לתת למשפחה שלי הרגשה שהשקעתי מקסימום אני מכינה אותה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי הוראות היצרן.
2.נסנן ולא נשטוף במים קרים!
3.במחבת נמיס חמאה יחד עם שמן זית, נוסיף שן שום כתושה, מרווה ונערבב.
4.נוסיף את כל תכולת הפחית, מלח, פלפל, סוכר ו-2 מצקות מי פסטה.
5.נבשל כדקה-שתיים.
6.נוסיף את הפסטה המבושלת, נערבב ונבשל יחד עוד כדקה וחצי.
נוסיף פרמז׳ן מעל, ונגיש.
בתאבון!