10 דקות הכנה | קל | לא כשר | 4 סועדים
הסוד לרוטב ויניגרט כמו של מסעדה בתכלס הוא הפרודוקטים והסוד ברוטב הזה שלי הוא הבלסמי הלבן של לאונרדי
בלסמי לבן הוא עדין ומתקתק יותר בטעמו
ותדעו שכמעט ואין מסעדה שלא משתמשת בבלסמי לבן ברטבים שלהם ובעיקר במותג הזה שהוא המוצלח ביותר שיש בארץ.
חברת לאונרדי ממוקמת באזור הכפרי של מודנה, שם גדלים זני ענבים האופיינייםLambrusco ו-Trebbian o מהם מפיקים את מיץ הענבים הייחודי המהווה את המרכיב הבסיסי של חומץ בלסמי לאונרדי.
ולכן הוא כזה מוצלח וטעים!
אפשר להשיג אותו אצלי בחנות אונליין (חפשו אליטה אופק בגוגל) או בכל מעדנייה .
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נטרוף את כל המרכיבים מלבד שמן הזית לאיחוד
2.ואז נמשיך לטרוף תוך כדי זילוף שמן הזית עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
3.אני הגשתי על חסה בייבי ג׳אם והוספתי פקאן מסוכר גרוס מעל.
4.הרוטב מתאים לכל סלט חסה שתרצו.
בתאבון!