10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
המצאתי רוטב מה זה טעים לנודלס, אתם יכולים לשלב אותו בכל מוקפץ שתכינו.
אני משרה סינטה או שייטל אפשר גם עוף בסויה ואבקת סודה לשתייה
אבקה סודה לשתייה עוזרת לשמור על הבשר רך ועסיסי כשמקפיצים אותו .
אתם יכולים להשתמש באיזה נודלס שבא לכם. אני כמובן תמיד אעדיף את הנודלסים הטריים מהחנות שלי הנודלסים של המסעדות, בדיוק אותם הנודלסים שהמסעדות מקבלות ניתן לרכוש רק אצלי בחנות, החנות שלי היא החנות היחידה שמוכרת את המוצר האמיתי של המסעדות הישג שאני גאה בו מאוד. ההבדל בטעם בין נודלס יבש לנודלס טרי הוא שמיים וארץ, תנסו תבינו.
הפעם השתמשתי באטריות אודון שהן משמנמות ואלסטיות הן סופגות מעולה את הרוטב והן האהובות עליי.
[recipe
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את פרוסות השייטל ב3 כפות סויה ו 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה למשך 10 דקות.
2.בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
3.במחבת רחבה ועמוקה או ווק עם מעט שמן נקפיץ את השייטל לסגירה מכל הצדדים.
4.נוסיף כפית שום כתוש, פטריות, בצל ירוק ונקפיץ שניה.
5.נוסיף את אטריות האודון ככה ישירות מהשקית ונקפיץ עוד שניה.
6.נוסיף את הרוטב ונקפיץ שתי דקות בערך עד שכל הנודלס נצבע ברוטב.
נגיש ונתענג.
בתאבון!