20 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | כשר | 6 סועדים
סיר של אונטרייב בבישול ארוך עם תפוחי אדמה בטעמים עמוקים וחזקים. בסוף הבישול אני מוסיפה רביולים קטנים (מוצר יבש שיש לי בחנות). אפשר להוסיף ניוקי או רביולי טרי מה שבא לכם.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מעט שמן נצרוב את קוביות הבשר מכל הצדדים, נמליח ונפלפל.
2.נוסיף בצל לבן, סלרי, שום ונטגן עוד דקה שתיים.
3.נוסיף פטריות, ערמונים, תפוחי אדמה ונערבב עוד דקה.
4.נוסיף מים חמים, סויה, מייפל, ציר בקר, קורט מלח ופלפל שחור ונערבב טוב.
5.לאחר רתיחה נוריד מהאש, נכסה במכסה ונכניס לתנור למשך 3 שעות, נציץ מידי פעם ונבדוק שהנוזלים לא התאדו לחלוטין, אם צריך נוסיף עוד מים חמים.
6. נוציא את הסיר מהתנור, ונוסיף רביולי או ניוקי ונבשל על אש קטנה עם מכסה עוד 15 דקות.
בתאבון!