25 דקות הכנה | קל | לא כשר | 4 סועדים

בוסייטה לונגי דג לימוני
פסטה שאוכלים במסעדה טובה על חוף בסיציליה.
פסטה בוסייטה לונגי שהיא אחת הפסטות הטובות בעולם, מגיעה ממפעל קטן באיטליה שנקרא מורלי, הפסטה עשויה מנבט חיטה מה שנותן לה טעם מאוד טוב! ואחר מכל פסטה שתאכלו היא עמילנית מאוד והיא טעימה עם כל רוטב. ניתן להשיג אותה בחנות שלי כמובן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים חמים וכף מלח נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן (במקרה הזה הוראות היצרן הם עבור פסטה אל דנטה, אני בישלתי 5 דקות יותר ממה שכתוב)
2.במחבת עם מעט שמן זית נצרוב את פילה הדג, קודם עם העור כלפי מטה ונלחץ כדי שפילה הדג לא יתקפל, נמליח מעט 3.את הדגים ונצרוב למשך דקה, נהפוך לעוד חצי דקה צריבה מהצד השני ונניח בצד.
4.נפרק את הדג לצ׳אנקים גדולים בעזרת מזלג כמו בסרטון.
5.במחבת עם שמן זית וחמאה נטגן את הקישואים למשך דקה שתיים.
6.נוסיף את השום הכתוש, כפית מלח, קורט פלפל, וגרידת לימון, נערבב חצי דקה .
7.נוסיף מיץ לימון ומי פסטה ונבשל עוד דקה שתיים.
8.נוסיף את הצ׳אנקים של הדג ונערבב טוב .
9.נוסיף את הפסטה וניתן לה להתבשל ברוטב תוך כדי ערבוב עוד דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!