מתכונים, קינוחים

טירמיסו בלי ביצים

15 דקות הכנה | קל | כשר | 6-10 סועדים

בכל מסעדה שרציתי לאכול טירמיסו ביאסו אותי כי בכל המסעדות הטרמיסו עם ביצים חיות.
אז החלטתי שאני מכינה אחד בעצמי בבית
זה מתכון מאוד מאוד פשוט, קל להכנה ועם מעט מרכיבים.
אני תמיד אומרת שבמתכונים כאלו פשוטים עם מעט מרכיבים חייבים להשתמש בחומרי גלם טובים כדי שיצא משהו טעים ממש! כמו באיטליה 
אז תשתמשו בגבינת מסקרפונה איטלקית טובה! (יש בחנות שלי), תשתמשו בבישקוטים איטלקיים איכותיים (יש בחנות שלי), תמצית וניל משובחת (יש בחנות שלי)
וקקאו משובח מלמעלה , אני השתמשתי בהולנדי שיש לי בחנות כי מה לעשות הוא יותר טוב מהאיטלקי בכמה רמות.

מצרכים:|

אופן ההכנה:


1.במיקסר נקציף שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, תמצית וניל וסוכר על מהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.
2.נטבול בישקוטי באספרסו משני הצדדים ונניח בתבנית שכבה אחת של בישקוטים טבולים בקפה.
3.ניצוק מעל שכבה עבה של קצפת מסקרפונה, נניח עוד שכבה של בישקוטים טבולים בקפה ומעל עוד שכבה של קצפת מסקרפונה.
4.נפזר מעל הכל קקאו ונשמור במקרר ללילה להתייצבות. 


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *