15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
נודלס מסעדות עם רוטב אדום של מסעדות.
אני הכנתי מנה כפולה אבל אני ממליצה להכין חצי מנה כדי שיצא מוקפץ בדיוק כמו של מסעדות צריך פחות מסה של נודלס וזה כדי לשמור על הווק חם מאוד.
אש גבוהה, ווק חם,הקפצה מהירה, נודלס טרי של מסעדות,רוטב מנצח,ובום יש לכן נודלס בול כמו במסעדה.
קחו מתכון
מצרכים:
מצרכים לרוטב אדום:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה קוביות חזה עוף ב1/2 כפית אבקת סודה לשתייה ו4 כפות סויה, נערבב טוב ונניח בצד ל10 דקות.
2.נוסיף קורנפלור, נערבב טוב .
3.בווק עם 2-3 כפות שמן נקפיץ את קוביות חזה העוף להשחמה מכל הצדדים, נוציא ונניח בצד.
4.באותו הווק נוסיף 1-2 כפות שמן ונקפיץ, פלפל אדום, בצל לבן ושום כתוש לחצי דקה.
5.נחזיר את קוביות העוף, נוסיף את הנודלס וניתן הקפצה שניים.
6.נוסיף את הרוטב ונקפיץ עד שהאטריות מתרככות ונצבעות אדום (1.5-2 דקות) .
7.נגיש ונתענג.
בתאבון!