15 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
יש לבנצי סלט זוקיני נדיר במסעדה שלו שנקראת כפרה מיו , סלט פשוט וטעים, מורכב מזוקיני, אורוגולה וגבינת פרמזן, אני אוהבת את הסלט דווקא עם פטה או בולגרית.
האמת שלא שאלתי אותו מה בדיוק יש בו, אבל מה שבטוח יש בו זה שמן זית טוב ואיכותי , מלא לימון או חומץ בלסמי לבן טוב והכל חייב להיות טרי וקר, מדובר בסלט חמצמץ רענן, טרי וכזה שאי אפשר להפסיק לנשנש.
מצרכים:
אופן ההכנה:
בעזרת קולפן תאילנדי נפרוס את הזוקיני לרצועות דקות (גפרורים)
נוסיף אורוגולה וגבינת פטה או בולגרית מפוררת.
בקערה נערבב שמן זית, לימון מלח ופלפל לאיחוד.
נמזוג בנדיבות על הסלט ונגיש.
בתאבון!