אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים, סלטים

סלט שניצל ומנגו ברוטב צ׳ילי

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

סלט שניצל ומנגו זה סלט של שאריות שניצל אתמול בתכלס, ואם אין לכם שניצל אז גם חזה עוף צרוב במחבת יבוא מעולה בסלט הזה , שילבתי אותו עם רוטב מתקתק אסייתי ואפשר לשלב כל פרי אחר מתקתק כשאין מנגו.

מצרכים:

  • 4 שניצלים או חזות עוף חתוכים לקוביות/ רצועות

  • 1 כף שמן

  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

    הוסף לסל
  • 1 כף סויה

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית שמן שומשום

    הוסף לסל
  • 1 מנגו בשל פרוס לרצועות

  • 1 פלפל צ'ילי פרוס

  • חסה אייסברג/קיסר חתוך גס

  • עלי כוסברה (לא חובה)

מצרכים לרוטב:

אופן ההכנה:

1.נחתוך את השניצל או החזה עוף לקוביות קטנות ונקפיץ בווק או מחבת עם 1 כף שמן, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 1 כפית שמן שומשום ו1 כף סויה למשך 2-3 דקות (לחזה עוף הוסיפו עוד 2-3 דקות הקפצה)

ונניח בצד .

2.נערבב את כל מרכיבי הרוטב רצוי עם מטרפה וטוב טוב שיווצר אמולסיה והכל יתחבר ויתגבש לכדי רוטב אחיד סמיך וחלק.

3.נחתוך את שאר מרכיבי הסלט נסדר בקערה גדולה ויפה.

4.נפזר את קוביות השניצל.

5.נמזוג מעל את הרוטב שעירבבנו בנדיבות .

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *