25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
בתור רוסיה שגדלה על סלט תפוח אדמה ואוהבת את הסלט הזה על פני כל סלט אחר, רציתי לגוון אותו קצת לשדרג, להקפיץ, להרים, בקיצור הבנתם.
יש לכם החודש במנוי, בוקס מלא מוצרי מזווה שישדרגו לכם כל מנה, וגם את סלט תפוח האדמה שלכם, תנסו ותבינו.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, עד רכות בסיר עם מים חמים או בשקית קוקי במיקרו למשך 12 דקות.
2.נחלוט ברוקולי או שעועית ירוקה.
3.נחתוך את תפוחי האדמה גס.
4.נוסיף את כל שאר המצרכים לקערה נערבב הכל טוב טוב ונגיש.
בתאבון!