מנות ראשונות, מתכונים, סלטים

סלט תפו״א עם קיק

25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

בתור רוסיה שגדלה על סלט תפוח אדמה ואוהבת את הסלט הזה על פני כל סלט אחר, רציתי לגוון אותו קצת לשדרג, להקפיץ, להרים, בקיצור הבנתם.

יש לכם החודש במנוי, בוקס מלא מוצרי מזווה שישדרגו לכם כל מנה, וגם את סלט תפוח האדמה שלכם, תנסו ותבינו.

מצרכים:

  • 8 תפוחי אדמה קטנים

  • 1 בצל סגול קטן פרוס דק

  • חופן עלי כוסברה

  • חופן פרחי ברוקולי חלוטים או שעועית ירוקה או אפונה

  • טונה משימורים / שאריות מהסלמון של אתמול גם טוב

    הוסף לסל
  • 2 כפות מיונז

    הוסף לסל
  • 1 כפית תבלין פוטטו שלי

    הוסף לסל
  • 2 כפות שבבי בצל מטוגן של פרג

    הוסף לסל
  • קורט מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.נבשל את תפוחי האדמה בקליפתם, עד רכות בסיר עם מים חמים או בשקית קוקי במיקרו למשך 12 דקות.
2.נחלוט ברוקולי או שעועית ירוקה.
3.נחתוך את תפוחי האדמה גס.
4.נוסיף את כל שאר המצרכים לקערה נערבב הכל טוב טוב ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *