10 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
עוף מטוגן בלי טיגון.
אפיתי עוף בתנור במרינדה עם הרבה מיונז, כי גיליתי שכשאופים עוף עם מיונז העוף יוצא כאילו הוא מטוגן, שכבה קירספית מבחןץ ועוף עסיסי וטעים מבפנים.
הוספתי גם מלא תבלין פילדלפיה של פרג, תבלין שמאוד מאוד מתאים לעוף , תנסו אותו בכל מתכוני העוף שלכם הוא פגז.
קחו מתכון קל מאוד וטעים מאוד
מצרכים:
1.נערבב את כל מרכיבי הרוטב לאיחוד.
2.נצפה את העוף ברוטב מכל הצדדים.
3.נניח את העוף על תבנית עם נייר אפייה
4.נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי.
5.נוציא את נייר הכסף ונשאיר בתנור לעוד חצי שעה ועד השחמה יפה של העוף.
6.נוציא מהתנור ונתענג.
בתאבון!