15 דקות הכנה | קל | לא כשר | 5 סועדים
אם לא ניסיתם את הפסטה גרמיניה שלי אתם חייבים, מדובר בפסטה ממפעל מורלי באיטליה, פסטה שעשויה מנבט החיטה ולכן הטעם והמרקם שלה יוצאי דופן . לגרמינייה הוספתי פסטו פרמזן של ברילה מוצר מדהים וטעים ברמות, הוא ללא תעודת כשרות לצערי ונמכר רק במעדניות בוטיק וכמובן שגם אצלי בחנוץ אתם חייבים לנסות מדובר בממרח מצויין!
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נבשל את הפסטה במים עם מלח לפי הוראות יצרן
2.במחבת רחבה ועמוקה נמיס חמאה בשמן זית, נוסיף שיני שום נערבב שניה.
3.נוסיף תכולה של צנצת פסטו פרמזן ונערבב טוב.
4.נוסיף 2 מצקות מי פסטה, 250 מ״ל שמנת מתוקה, מלח, פלפל ונערבב טוב.
5.נוסיף את הפסטה המבושלת, נערבב ברוטב למשך 3-4 דקות.
6.נגיש ונתענג.
בתאבון!