30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
פסטה סלמון בחמאת לימון
פסטה פשוטה להכנה עם חומרי גלם הכי טובים, ממש כמו במסעדה טובה באיטליה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נבשל פסטה במים רותחים לפי הוראות יצרן על גבי האריזה .
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נצרוב את הסלמון משני הצדדים ככה שהוא כמעט עשוי.
3.נוציא את הסלמון מהמחבת.
4.באותה המחבת בה צרבנו את הסלמון נוסיף חמאה ו2 שיני שום פרוסות.
5.נוסיף 3 מצקות פסטה, 1 צנצנת עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל ונערבב טוב.
6.נחזיר את הסלמון למחבת עם הרוטב ונפרק בעדינות לחתיכות די גדולות. נוסיף גרידת לימון ומיץ לימון נערבב טוב.
7.נוסיף את הפסטה המבושלת לסיר נערבב הכל יחד ונגיש.
בתאבון!