20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

הכנתי פסטה פיצה׳י ברוטב חמאת עגבניות שזה רוטב קליל עדין וטעים בטירוף.
פיצ'י היא פסטה עבה ומגולגלת ביד, כמו ספגטי עבה. מקורה במחוז סיינה שבטוסקנה. באזור מונטלצ'ינו הם מכונים גם פינצ'י.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נבשל את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח.
2.במחבת עם שמן זית וחמאה נקפיץ עגבניות שרי דקה שתיים.
3.נוסיף עלי ביזליקום, שיני שום, מלח, פלפל ונמשיך לבשל עוד חצי דקה .
4.נוסיף 2 מצקות מי פסטה.
5.נוסיף את הפסטה המבושלת, נבשל ברוטב עוד דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!