15 דקות הכנה | קל | כשר | 4-6 סועדים
פסטה שמנת פטריות זו הפסטה הכי טעימה מכולם!
אבל נכון שתמיד בבית זה לא יוצא כמו במסעדה?
אז בואו יש לי כמה טיפים שיגרמו לפסטה שלכם להיות טעימה כמו במסעדה .
קודם כל אני אוהבת לשלב שמן זית יחד עם חמאה (השמן זית מונע מהחמאה להישרף)
דבר שני את הפטריות אל תקפיצו יותר מידי זה לא גבץ׳ תקפיצי 2 שניות שישארו שלמות, תשדרגו בקצת יין לבן, תמיד תמיד תוסיפו 2 מצקות מי פסטה לרוטב כי כמו שאני תמיד אומרת מי פסטה זה מי קסם והן עושות את כל ההבדל.
דבר נוסף וחשוב תשתמשו בשמנת מתוקה עם אחוזי שומן גבוהים, כי מה לעשות זאת השמנת שמשתמשים בה במסעדות.
דבר אחרון והכי חשוב , תשמשו בפסטה טובה ואיכותית, אני השתמשתי בפסטה גיגלי של די מרטינו אחת הפסטות הטובות בעולם תוכלו להשיג אותה בחנות שלי הצורה הזאת ספציפית בבלעדיות לחנות שלי..
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים רותחים וכף מלח נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, אחרי הבישול נסנן ולא נשטוף!
2.במחבת עם שמן זית וחמאה נקפיץ את פטריות הפורטובלו 2 שניות, נוסיף שום כתוש נערבב , נוסיף יין לבן נערבב שניה .
3.נוסיף שמנת מתוקה, מלח, פלפל, סוכר, מי פסטה ונבשל 5 דקות.
4.נוסיף את הפסטה המבושלת נערבב, נבשל עוד 2 דקות ונגיש.
בתאבון!