ביתי, מתכונים

קבב בייתי

25 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

יש לי מתכון מאוד מאוד מוצלח לקבב בייתי מעולה! 
תבקשו מהקצב את הבלנד שלי (כתוב במתכון למטה)
תוסיפי קצת ירק קצת בצל והכי חשוב תבלין מנצח לקציצות של פרג או תבלין על האש של פרז. יש אותם בחנות שלי או בכל חנויות פרג.

מצרכים:

  • 700 גרם בשר טחון (פעם אחת) מורכב משליש אנטריקוט, שליש צלעות ושליש שפונדרה

  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק

  • חופן כוסברה קצוצה דק

  • 1 בצל לבן קצוץ דק

  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה (שומר על הקציצה רכה ואוורירית בטירוף)

  • 1 כף תבלין קציצות של פרג

    הוסף לסל
  • או 1 כף תבלין על האש של פרג

    הוסף לסל
  • 1 כף מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • שמן זית לטיגון

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.נערבב את כל התערובת טוב טוב,
2.נכדרר, נמעך ונסדר לנו קבבונים עגולים יפים.מומלץ לתת לקבב לשבת במקרר חצי שעה שעה להתייצבות, אבל לא חייב.
3.במחבת עם מעט שמן נצרוב את הקבב משני הצדדים ונגיש לצד אורז לבן וסלט קצוץ.

 
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *