25 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

יש לי מתכון מאוד מאוד מוצלח לקבב בייתי מעולה!
תבקשו מהקצב את הבלנד שלי (כתוב במתכון למטה)
תוסיפי קצת ירק קצת בצל והכי חשוב תבלין מנצח לקציצות של פרג או תבלין על האש של פרז. יש אותם בחנות שלי או בכל חנויות פרג.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נערבב את כל התערובת טוב טוב,
2.נכדרר, נמעך ונסדר לנו קבבונים עגולים יפים.מומלץ לתת לקבב לשבת במקרר חצי שעה שעה להתייצבות, אבל לא חייב.
3.במחבת עם מעט שמן נצרוב את הקבב משני הצדדים ונגיש לצד אורז לבן וסלט קצוץ.
בתאבון!