25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 קנקנים

אמא שלי לימדה אותי להכין קומפוט פשוט וטעים. בסוף שבוע היא לוקחת את כל הפירות הפחות ״יפים״ מבשלת אותם עם מעט סוכר, מעבירה לקנקנים שמחכים לנו במקרר קרים וטעימים בטירוף!
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.על אש גבוה מבשלים בסיר 3 ליטר מים, 5 תפוחים פרוסים, חבילת אוכמניות ו6 כפות סוכר עד לרתיחה.
2. לאחר 10 דקות רתיחה מורידים מהאש ומחכים שהקומפוט יתקרר.
3. מעבירים לקנקנן או צנצנת ושומרים במקרר.
לרוויה.