ביתי, מתכונים, קציצות

קציצות בקר וחצילים ברוטב פפריקה

40 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

י

מקווה שכל הזמן, הסבלנות וההשקעה שלי ישתלמו לי כשאזדקן.
ליה איתי במטבח, בהכרח נתלכלך, בהכרח יקח יותר זמו לבשל, והכי חשוב בהכרח נצבור חוויות וזיכרונות עם רגעים כאלה.
הכנתי עם ליה סיר של קציצות בשר חצילים ותפוח אדמה ברוטב של פפריקה עשיר.
הוספתי שערות פפריקה מתוקה של פרג (יש בחנות שלי), חומר גלם נפלא וכל כך משדרג כל סיר גם בטעם וגם בצבע אדום אדום שאני ממש אוהבת, תנסו . השערות אכילות לגמרי כמובן.

מצרכים לכדורי בשר:

מצרכים נוספים:

אופן ההכנה:

1.בקערה נערבב את כל מרכיבי כדורי הבשר לתערובת אחידה .

2.ניצור כדורים יפים ושווים ונניח על תבנית עם נייר אפייה.

3.נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות.

4.במחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן זית, נטגן את תפוחי האדמה והחצילים למשך 5 דקות.

5.נוסיף תבלינים, שערות פפריקה ונערבב טוב כך שתפוחי האדמה והחצילים נצבעים בתבלינים.

6.נוסיף רסק עגבניות, מים, סוכר ונערבב טוב.

7.נבשל 20 דקות.

8.נוסיף את כדורי הבשר האפויים לתבשילך ונבשל עוד 30 דקות.

9.נגיש לצד אורז לבן .

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *