30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

נגיסי עוף פריכים ברוטב תפוז סיני, מתקתק ודביק אין אחד שלא אוהב את זה.
מושלם על אורז לבן .
מצרכים:
מצרכים לרוטב תפוז סיני:
אופן ההכנה:
1.נכין בלילת טמפורה, נערבב קמח טמפורה ומים קרים לבלילה אחידה שהיא לא סמיכה מידי ולא דלילה מידי. (חשוב להשתמש במים מאוד קרים).
2.נכניס את קוביות העוף לבלילת הטמפורה.
3.נטגן את קוביות חזה העוף המצופות בשמן חם ועמוק למשך דקה שתיים.
4.נוציא את נגיסי העוף ונניח על רשת, מאוד חשוב להניח על רשת על מנת לשמור על הקריספיות.
5.אחרי שטיגנו את כל הנגיסים, נחזיר את נגיסי העוף לטיגון נוסף בשמן בנגלות והפעם לקצת יותר זמן ועד שהם זהובים ושחומים יפה, נוציא ונניח שוב על רשת.
6.הטיגון הכפול וההנחה על רשת טיגון הם אלו שנותנים לנו נגיסים קריספיים בטירוף.
7.בווק נחמם את הרוטב עד שהוא מסמיך מעט, נוסיף את נגיסי העוף נערבב טוב יחד עם הרוטב כך שכל נגיס ונכיס יצופה ברוטב מתוק חם ודביק
8.נגיש ונתענג.
בתאבון!