20 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים
פוזילי בקרם פטריות
פסטה מושלמת ברוטב קרמי של פטריות ופרמזן.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים חמים ומלח (1 כף) נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה .
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית וחמאה, נטגן את שיני השום והבצל עד שקיפות.
3.וסיף את הפטריות, נמליח מעט, נפלפל ונטגן דקה.
4.נוסיף 1/3 כוס יין לבן ונתן לזה לרתוח.
5.נוסיף שמנת מתוקה, עוד מעט מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומצקת מי פסטה.
6.נוסיף פרמזן, נערבב טוב ונטחן הכל למרקם חלק, לא חייב מידי .
7.נוסיף את הפסטה לרוטב, נבשל את הפסטה ברוטב עוד דקה שתיים לאיחוד.
8.נגיש ונתענג.
בתאבון!