20 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים
זאת המנה האהובה עליי ביותר! אגב היא בול לארוחה רומנטית בוולנטיין. אני מזמינה אותה באופן קבוע ולעולם לא נמאס לי ממנה. את המנה הזאת ניסיתי לשחזר לא מעט בחיים, יצא לי טעים אבל לא מדוייק ולא בדיוק כמו שיש בקנטינה. הפעם לקחתי את המשימה ברצינות ודייקתי את המתכון לרמה שהוא בול בול כמו של הקנטינה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל את הספגטי
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית , נטגן את פילה האמנון משני הצדדים, נמליח ונפלפל מעט, נוציא ונניח בצד.
3.באותה מחבת בה טיגנו את האמנון, נטגן פלפל חריף, עגבניות, ושום ל2-3 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
4.נוסיף חמאה, רסק עגבניות, מי פסטה, מעט מלח ופלפל ונערבב טוב.
5.נוסיף את פילה האמנון נפרק אותם מעט לחתיכות בינוניות.
6.נוסיף הפסטה ונערבב טוב למשך דקה שתיים.
7.נפזר מעל הכל עלי כוסברה ונגיש.
בתאבון!