ביתי, מתכונים, פסטות

פסטה דג חריף של הקנטינה.

20 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

זאת המנה האהובה עליי ביותר! אגב היא בול לארוחה רומנטית בוולנטיין. אני מזמינה אותה באופן קבוע ולעולם לא נמאס לי ממנה. את המנה הזאת ניסיתי לשחזר לא מעט בחיים, יצא לי טעים אבל לא מדוייק ולא בדיוק כמו שיש בקנטינה. הפעם לקחתי את המשימה ברצינות ודייקתי את המתכון לרמה שהוא בול בול כמו של הקנטינה.

מצרכים:

  • 4 פילטרים דג לבן טרי (ללא עור) דניס/לברק/לוקוס

  • 1 חבילת ספגטי

    הוסף לסל
  • 4 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • מלח לפי טעם

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 2 פלפל ירוק חריף (שלמים- אם רוצים פחות חריף, חתוכים אם רוצים מאוד חריף)

  • 4 עגבניות חתוכות גס

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 20 גרם חמאה

    הוסף לסל
  • 2 כפות רסק עגבניות מרוכז

    הוסף לסל
  • 2 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)

  • חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:


1.בסיר עם מים רותחים ומלח נבשל את הספגטי
2.במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית , נטגן את פילה האמנון משני הצדדים, נמליח ונפלפל מעט, נוציא ונניח בצד.
3.באותה מחבת בה טיגנו את האמנון, נטגן פלפל חריף, עגבניות, ושום ל2-3 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
4.נוסיף חמאה, רסק עגבניות, מי פסטה, מעט מלח ופלפל ונערבב טוב.
5.נוסיף את פילה האמנון נפרק אותם מעט לחתיכות בינוניות.
6.נוסיף הפסטה ונערבב טוב למשך דקה שתיים.
7.נפזר מעל הכל עלי כוסברה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *