15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

אני וליה הכנו את לחם השום הנוסטלגי של מסעדת עד העצם, מי זוכר אותו? הכי טעים שיש וממש ממש פשוט להכין אותו. אם ילדה בת שנתיים הצליחה גם אתם יכולים.
תתארגנו על השום הכתוש של פרג זה יחסוך לכם את כל הזמן, הוא מעולה אני משתמשת רק בו הוא ללא חומרים משמרים (מה ששומר עליו זה השמן והמלח בתוכו) הוא נשמר במקרר, אפשר להשיג אותו בחנות שלי או בחנויות של פרג.
מצרכים:
1.בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב שום .
2.מורחים בנדיבות על כל פרוסה.
3.מניחים את פרוסות לחם השום על תבנית עם נייר אפייה.
4.מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד השחמה קלה ומוציאים.
בתאבון!