זן של אצות ים שהפך למרכיב חשוב במטבח היפני. אצות הנורי נקצצות ומיובשות לדפים דקים שמשמשים להכנת סושי וכתוספת למרקים (כמו ראמן) ולתבשילי אטריות. דפי נורי הם בעלי צבע ירוק כהה מאוד וטעם ימי בולט. דפי הנורי נוטים לספוח לחות בקלות ולכן יש לקלות ולייבש אותם לפני האכילה על ידי העברה מהירה שלהם מעל להבה. השימוש הנפוץ ביותר בעולם לדפי נורי הוא כמעטפת לגלילי סושי, אולם ניתן גם להשתמש בהם בדרכים נוספות – לחתוך אותם לרצועות ולפזר על אורז, להוסיף למרקים מהמטבח היפני ועוד.
תכולה: 25 גרם (10 יחידות) | מחיר ל100 גרם: 55.6₪
כשרות : חוג חתם ספר פ״ת
תוצרת: סין
רכיבים: אצות ים מיובשות
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.