10 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
סירניקי (גביניות) של סבתא טוניה. בכל חופש גדול ההורים שלי היו שולחים אותי ואת אחותי לסבתא טוניה שגרה בבקתה ביער ברוסיה. לבקתה קוראים דאצ׳ה שם בילנו כל הקיץ, לימים אני מבינה שהחוויה הזאת עיצבה אותי, הצפייה מהצד בסבתא שלי מגדלת את כל מה שמוגש לשולחן והאהבה שלה לחומרי גלם ואוכל גרמה לי להסתקרן ולאהוב את עולם הבישול.
יש לי המון סיפורים וחוויות מהתקופה הזאת אבל אני אקצר ואגש לעניין הסירניקי, אחד הדברים שהכי אהבתי לאכול בבוקר אלו הסירנקי שלה, היא הייתה מכינה מגבינת טבורוג ולא הוסיפה קוואקר. אני משתמשת בגבינה לבנה כשאין לי טבורוג ומוסיפה קוואקר לבריאות.
מצרכים:
1.בקערה נערבב את כל המרכיבים לאיחוד.
2.במחבת רחבה עם מעט חמאה על אש נמוכה-בינונית ניצוק עם כף לביבות ונטגן משני הצדדים 3-4 דקות .
בתאבון!