20 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | כשר | 6 סועדים

בחש זה אחד המנות מהמטבח הבוכרי שאני הכי אוהב, אורז עם בשר בבישול ארוך ומלא עשבי תיבול שמבושל כמה שעות.
את המתכון הזה אני אוהבת במיוחד כי אין בו הרבה התעסקות , קוצצים הכל, מכניסים לשקית קוקי ומבשלים שלוש שעות.
אחד האורזים הטעימים ביותר, אתם חייבים לנסות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בקערה גדולה נערבב את כל מרכיבי הבחש ונכניס לשקית קוקי, נקשור, נכניס לעוד שקית קוקי ונקשור.
2.נכניס לסיר עם מים רותחים על אש בינונית ונסגור חצי עם מכסה (לא סגור לגמרי) כל חצי שעה נחליף צד,
כך שכל הצדדים יקבלו מהחום של המים.
3.כך במשך 3.5 שעות.
4.אם המים מתאדים יש להוסיף מים רותחים לסיר.
5.לאחר 3.5 שעות נוציא את תכולת האורז מהשקית ונעביר לסיר ריק וחם על אש בינונית.
6.נבשל ונערבב כל הזמן במשך 20 דקות.
ונגיש!
בתאבון!
מאוד אוהבת לאכול בחש. ידוע לי שמכינים אותו עם כבש אבל אני מעדיפה בשר. השאלה שלי מה זה אורז עננים. אשמח לקבל תשוב כי מחכה להכין בעצמי בבית
אורז עננים הוא אורז אוסטרלי חצי עגול, ואפשר לרכוש אותו כאן בחנות שלי . כמו שאת רואה ברשימת המצרכים יש אופציה להוסיף אותו לסל.