Uncategorized, אסייתי, מוקפצים, מתכונים

סינטה דרקון

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים


מוקפץ של סינטה קריספית ברוטב אדום מתוק.

מצרכים:

  • 500 גרם רצועות סינטה

  • 2 כפות יין שאוסינג (לא חובה)

    הוסף לסל
  • 2 כפות רוטב סויה

    הוסף לסל
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 1 כפית מלח

    הוסף לסל
  • 1.5 כוסות קורנפלור

  • שמן לטיגון

מצרכים לרוטב:

מצרכים נוספים:

אופן ההכנה:


1.בקערה נשרה רצועות סינטה בסויה, יין שאוסינג, אבקת סודה לשתייה ומלח למשך 10 דקות. 
2.נצפה את רצועות הסינטה בקורנפלור, נטגן במחבת עם שמן חם למשך דקה ונניח בצד.
3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב מלבד הקורנפלור לאיחוד, נערבב את הקורנפלור עם מעט מים קרים נוסיף לרוטב ונערבב לאיחוד.
4.בווק עם מעט שמן נקפיץ בצל ופלפל 20 שניות. נוסיף שום כתוש ונקפיץ עוד 10 שניות.
5.נוסיף את הבצל הירוק ואת הסינטה נערבב, נוסיף את הרוטב, נקפיץ דקה שתיים ונגיש.


בתאבון!

2 thoughts on “סינטה דרקון

  1. עילית הגיב:

    היי, רוטב צדפות במקום רוטב פטריות יעבוד פה?

    1. שרי שמואלי הגיב:

      היי,
      כן בטח, הרוטב פטריות הוא התחליף הכשר של רוטב הצדפות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *