מחית של פולי סויה שהותססו עלי ידי הוספת שמרים מיוחדים שנקראים קוג'י. מיסו, אחד המרכיבים החשובים ביותר במטבח היפני, נראה כמשחה חלקה שצבעה נע בין חום בהיר לכהה. הוא משמש כמרכיב בסיסי בהכנת רטבים, משרות ומרקים ובמטבח היפני קשה למצוא לו תחליף. מיסו מצטיין בטעמי מלוח ואומאמי חזקים והוא עשיר מאוד במינרלים, ויטמינים וחומצות אמינו. קיימות גרסאות רבות של מיסו, אבל החלוקה הבסיסית למיסו אדום (מיושן לאורך זמן רב יותר) שצבעו חום-אדום-שחור וטעמו עז יותר ולמיסו לבן (מיושן לפרק זמן קצר) שצבעו חום בהיר וטעמו עדין יותר.
תכולה : 1 קילו | מחיר ל100 גרם: 2.59₪
כשרות: כשר פרווה משולש K ובאישור הרבנות הראשית לישראל
תוצרת: יפן
רכיבים: מים, פולי סויה 30%, אורז, מלח, אלכוהול 3%
אלרגנים: מכיל סויה
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.