פירורי לחם ללא גלוטן הם תחליף מושלם לכל מי שמחפש את הטעם והמרקם של פירורי לחם רגילים, אך ללא גלוטן. עשויים מקמח חומוס וקמח אורז אדום.
ללא חומריים משמרים וללא צבעי מאכל!
אידיאליים לשימוש במגוון רחב של מנות, החל ממבצעי ציפוי, דרך תוספות למנות בשריות ועד לשדרוג תבשילים ואפייה.
תכולה: 200 גרם | מחיר ל100 גרם: ₪ 9.75
תוצרת: ישראל
רכיבים: קמח חומוס, קמח אורז, תבלינים
כשרות: כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ והמועצה הדתית מעלה אדומים.
על המותג:
הסיפור של קמח תמי כרוך בסיפורה של מייסדת החברה תמי בן דוד. תמי, שנחשפה למחלת הצליאק במשפחתה, החליטה כבר בשנת 2009, לצאת למסע לפיתוח מוצרים טעימים, מזינים ונוחים לעבודה, לנמנעים מגלוטן.
שנים אחר כך המשיכה תמי לעבוד ימים כלילות, לפתח ולייצר קמחים, תערובות ומוצרים איכותיים ללא גלוטן, תוך הקפדה על רכיבים תזונתיים עשירים ומגוון רחב שייתן מענה לצרכי התזונה השונים של הנמנעים מגלוטן.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.