מתכונים

בס פריך ברוטב פלפלת

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים


פס פריך ברוטב פלפלת מתכון מטורף!
אבל רגע לפני המתכון 
אני רוצה להגיד לכם כמה דברים על דג ישראלי! במיוחד בימים אלו כדאי ורצוי לקנות דגים ישראלים! גם תורמים לחקלאות המקומית וגם צורכים דג איכותי טרי וטעים! עשיר בחלבון מינרליים חשובים וויטמנים. אז תזכרו לשאול את הדגאי שלכם בקנייה הבאה אם מדובר בדג ישראלי.
יאלה קחו מתכון אחד הכי טעימים שהכנתי

מצרכים:

אופן ההכנה:


1.נצפה את פילה הבס בקמח וננער משאריות.
2.נצרוב את הפילטים במחבת עם מעט שמן כשצד העור כלפיי מטה.
3.חשוב להדק את הדג למחבת עם היד עד שהוא מתייצב וזאת כדי לא לתת לו להתקפל מהטיגון.
4.נצרוב כמה דקות מהצד של העור, נהפוך ונצרוב את הצד השני הרבה פחות זמן רק עד הזהבה קלה.
5.נוציא את הדגים ונניח בצד.
6.במחבת חדשה עם מעט שמן זית נטגן שום כתוש לשניה,נוסיף שמנת מתוקה, רוטב פלפל, מלח ופלפל שחור, וחמאה עד לסף רתיחה.
7.נוסיף את הדגים, נפזר בצל ירוק ונבשל עם מכסה עוד 5 דקות.
8.נגיש ונתענג על כל ביס!
רצוי למזוג עוד מלא רוטב מלמעלה.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *