10 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
נודלס קרם בוטנים
זה הנודלס הכי טעים מכולם אין מה לעשות, הוא קרמי, הוא מתוק והוא הכי קל להכנה . כולם כולל כולם אוהבים אותו .
השתמשתי באטריות אודון טריות מהחנות שלי, אבל אתם גם יכולים להשתמש באטריות טריות בוואקום הן גם יתאימו פה.
בשביל טעם עמוק עשיר ותאילנדי הוספתי למון גראס ועלי כפיר ליים יבשים אבל אם אין לכם תכינו בלי ויצא לכם טעים באותה המידה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בווק עם מעט שמן, נקפיץ ג׳ינג׳ר טרי, שום כתוש, מקל למון גראס חתוך ועלי כפיר ליים ל10 שניות לארומה.
2.נוסיף נוזל קוקוס, סויה, סוכר, חמאת בוטנים, מלח, ומים ונערבב לאיחוד.
3.בעזרת כף מחוררת או מסננת נוציא את הלמון גראס, הג׳ינג׳ר ועלי כפיר ליים , כי לא נעים לתת באף אחד מהם ביס .
4.נוסיף לקרם בוטנים את אטריות האודון הטריות ונקפיץ 2 דקות.
5.נוסיף בצל ירוק פרוס, נקפיץ שניה שתיים ונגיש.
בתאבון!