אסייתי, דגים נאים, מנות ראשונות, מתכונים

סבי׳צה אינטיאס במלון פיקנטי

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

הסטורי על הסביצ׳ה הביאה איתה מופע של ניחושים, מעמבה עד לקטשופ, ניחושים שהיו קילומטר מהמציאות .
האמת הרבה יותר טעימה ופשוטה מהניחושים שלכם.
יש ברוטב מלון, צ׳ילי אדום, נענע, סויה, רוטב דגים ומיץ יוזו.
השילוב של כל המרכיבים האלה יצר רוטב עם כל קשת הטעמים, מתוק, חמוץ, מלוח, חריף ואוממי, טוחנים הכל במעבד מזון מסננים ומגישים עם סביצ׳ה אינטיאס/טונה/סלמון , הוא ילך עם כל סוגי הדגים כי זה רוטב מושלם.

מצרכים:

  • 300 גרם קוביות אינטיאס טרי

  • 1/4 מלון

  • 1 פלפל צ׳ילי אדום

  • 15-20 עלי נענע

  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 2 כפות רוטב דגים

    הוסף לסל
  • 2 כפות מיץ יוזו

    הוסף לסל
  • 1 מלפפון חתוך לקוביות קטנות מאוד

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק דק

אופן ההכנה:


1.טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או שייקר עד קבלת רוטב חלק.
2.מסננים את הרוטב במסננת או חיתול בד (כדי להיפטר מהחתיכות) ומגישים עם סביצ׳ה.
3.אני הוספתי קוביות מלפפון ובצל סגול שילוב פגז עם הרוטב והדג הקר והנא.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *