Uncategorized, ביתי, מתכונים

סיר אונטרייב ורביולי

20 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | כשר | 6 סועדים

סיר של אונטרייב בבישול ארוך עם תפוחי אדמה בטעמים עמוקים וחזקים. בסוף הבישול אני מוסיפה רביולים קטנים (מוצר יבש שיש לי בחנות). אפשר להוסיף ניוקי או רביולי טרי מה שבא לכם.

מצרכים:

  • 500 גרם קוביות אונטרייב (צלעות)

  • 5 גבעולי סלרי חתוך גס

  • 4 שיני שום

  • 2 בצלים לבנים פרוסים

  • 2 שקיות ערמונים בוואקום (200 גרם)

    הוסף לסל
  • 5 תפוחי אדמה קטנים קלופים חתוכים גס

  • 2 שקיות ציר בקר מרוכז

    הוסף לסל
  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • 1 כף מייפל

    הוסף לסל
  • 1 ליטר מים

  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון

אופן ההכנה:

1.בסיר עם מעט שמן נצרוב את קוביות הבשר מכל הצדדים, נמליח ונפלפל.

2.נוסיף בצל לבן, סלרי, שום ונטגן עוד דקה שתיים.

3.נוסיף פטריות, ערמונים, תפוחי אדמה ונערבב עוד דקה.

4.נוסיף מים חמים, סויה, מייפל, ציר בקר, קורט מלח ופלפל שחור ונערבב טוב.

5.לאחר רתיחה נוריד מהאש, נכסה במכסה ונכניס לתנור למשך 3 שעות, נציץ מידי פעם ונבדוק שהנוזלים לא התאדו לחלוטין, אם צריך נוסיף עוד מים חמים.

6. נוציא את הסיר מהתנור, ונוסיף רביולי או ניוקי ונבשל על אש קטנה עם מכסה עוד 15 דקות.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *