Uncategorized, מתכונים, קינוחים

עוגיות שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן

20 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

עוגיות שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן וגם כשרות לפסח.
יותר טעימות מעוגיות עם קמח תאמינו לי .
כלום עבודה , רק צריך להתארגן על תערובת מיוחדת של מותג בשם תמי התערובת נקראת תערובת הפלא לעוגות ועוגיות, יש אותה כאן בחנות שלי.

אופן ההכנה:


1.מחממים תנור לחום של 200 מעלות (חום למטה למעלה) , ומרפדים תבנית עם נייר אפייה.
2.בקערה מערבבים שמן, ביצה, סילאן ותמצית וניל לאיחוד.
3.מוסיפים את תערובת הפלא ואבקת סודה לשתייה, מערבבים לעיסה אחידה. מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים טוב .
4.יוצרים כדורים של 40 גרם, מכניסים לקירור של שעה במקרר בערך.
5.מסדריםאת הכדורים בתבנית במרווחים גדולים, לא משטחים את הכדורים, העוגיות משתטחות באפייה.
6.מכניסים לתנור ל8 דקות, הן יוצאות רכות מהאפייה, אל דאגה כשהן מתקררות הן מתקשות.
7.רצוי לתת להן להתקרר חצי שעה לפני שאוכלים.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *