15 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים
קציצות טונה בטעם שווארמה
זה מה שהכנתי היום לארוחת הצהריים, זה מתכון מהיר, קל, טעים ובריא! אגי וליה אהבו, מאיה תטעם כשתחזור הביתה, עד אז תתארגנו על 2 מוצרים ממש ממש מוצלחים.
טונה ריו בשמן זית כתית מעולה, יש בחנות שלי אני מאמינה שיש גם בסופרים, הוא עולה כמה שקלים יותר מהרגיל ושווה את זה.
מוצר שני ומטורף זה תבלין השווארמה של פרג! גיליתי השבוע שמלא שווארמיות בארץ קונות מפרג את התבלין הזה לשוווארמה שלהם.
זה תבלין טעים ומדוייק, אתם יכולים להוסיף אותו לכל קציצה לא חייב טונה אפשר גם עוף או בשר.
כמובן שאפשר גם להוסיף לשווארמה הבייתית שלכם
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בקערה נערבב את כל המרכיבים ניצור קציצות אחידות ומהודקות.
2.במחבת עם מעט שמן זית נטגן את הקציצות עד השחמה .
3.אפשר גם לאפות את הקציצות, יש לשמן אותן טוב ולאפות על 180 מעלות למשך רבע שעה .
4.נכניס לפיתה עם טחינה וסלט ונתענג.
בתאבון!