30 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

לא נעים לי לקרוא לזה מתכון כי זה קל קל מידי ופשוט פשוט מידי, אבל טעים ממש ממש ורצוי לטבול את זה בטחינה טובה .
אגרול בשר אפוי קריספי חם ומושלם קחו מתכון.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.במחבת עם מעט שמן זית, נטגן בצל עד הזהבה קלה.
2.נוסיף את הבשר הטחון ונטגן טוב יחד עם מלח ופלפל כמובן.
3.כשהבשר עשוי כמו שצריך מורידים מהאש ומניחים לצינון.
4.את דפי הפילו מפשירים, שמתי לב שהם דבוקים אחד לשני בזוגות, וכשניסיתי להפריד הם נקרעים, אז לא רבתי איתם, 5.פשוט השארתי 2 דפי פילו דבוקים, חתכתי את הדף לחצי לאורכו. יוצא מלבן ארוך. אם השתמשתם בדפי בצק פילו מהחנות שלי הם מגיעים כבר מרובעים ואיך צורך לחתוך ממש נוח לעבוד איתם כמו שהם.
6.מניחים 2.5 כפות מלית בשר ובצל בתחתית, מגלגלים, מקפלים בשני הצדדים לסגירה וממשיכים לגלגל עד קבלת אגרול סימטרי ויפה.
7.מניחים את האגרולים על תבנית עם נייר אפייה.
8.מברישים את כולם בביצה.
9.מכניסים לתנור על 180 מעלות עד שהשחימו יפה.
10.מוציאים מהתנור וטובלים במלא טחינה.
בתאבון!