אסייתי, מוקפצים, מתכונים, נודלס

הפיליפינית החריפה של ג׳ירף

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

המתכון המקורי של הפיליפינית החריפה , הפעם לא פיצחתי ולא אילתרתי את המתכון חברים, הפעם קיבלתי את המתכון המקורי ישירות מהשף של ג׳ירף, איך הגעתי לזה? אני עוד אספר לכם בהמשך (המתכון כתוב כאן למטה), אבל מה שהכי מרגש אותי לספר לכם, זה שמהיום תוכלו לקנות נודלס אמיתי וטרי בדיוק אבל בדיוק כמו במסעדות. לפני חצי שנה נפגשתי עם המפעל שמייצר נודלסים לכל המסעדות הכי טובות ונחשבות בעיר, כי הבנתי שכדי להכין נודלס בבית בדיוק כמו של מסעדה חייבים את הנודלס הטרי, זה מוצר שלא נמכר לצרכן בשום מקום והוא נמכר אך ורק למסעדות.
זה לא היה פשוט להגיע ליום הזה בו לראשונה אתם יכולים לקנות נודלס בדיוק כמו של המסעדות, והנה סוף סוף אחרי עבודה ארוכה ולא פשוטה הגעתי ליום הזה והוא מרגש במיוחד.
בכל שבוע תגיע נגלה חדשה של נודלסים מהמפעל ויהיה ניתן לרכוש אותם בוולט או באיסוף עצמי בלבד, הנודלס מגיע בקירור ולא צריך לבשל אותו, ככה ישירות מהשקית לווק עם הרוטב!
אחרי שתטעמו אותו תבינו למה אני כל כך נלהבת.

מצרכים:

  • 1 חבילת נודלס טרי (200 גרם)

    הוסף לסל
  • 2 כפיות קארי אדום

    הוסף לסל
  • 1/2 כוס ציר עוף (אפשר גם מים עם מעט ציר עוף מרוכז)

    הוסף לסל
  • 1/2 כוס נוזל קוקוס/ קרם קוקוס

    הוסף לסל
  • 1 כפית סוכר

  • 1/2 כפית מלח

    הוסף לסל
  • 200 גרם רצועות עוף

  • 1 כפית שום כתוש

    הוסף לסל
  • 1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד

  • 2 בצלים ירוקים חתוכים גס

  • חופן בוטנים קצוצים

  • עלי כוסברה להגשה

  • 2 כפות שמן

    הוסף לסל

אופן ההכנה:


1.לווק עם שמן מוסיפים שום, ג׳ינג׳ר וקארי אדום ופותחים אותו בשמן כמה שניות.
2.מוסיפים את קרם הקוקוס, ציר עוף, מלח, וסוכר ומערבבים דקה שתיים עד רתיחה.
3.מוסיפים את רצועות העוף לרוטב ומערבבים.
4.מצמצמים מעט ומוסיפים 200 גרם אטריות ביצים מבושלות
5.ממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לאיטריות.
6.מוסיפים בצל ירוק ובוטנים מבשלים עוד 10 שניות מגישים ומקשטים בכוסברה.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *