20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
המתכון המקורי של הפיליפינית החריפה , הפעם לא פיצחתי ולא אילתרתי את המתכון חברים, הפעם קיבלתי את המתכון המקורי ישירות מהשף של ג׳ירף, איך הגעתי לזה? אני עוד אספר לכם בהמשך (המתכון כתוב כאן למטה), אבל מה שהכי מרגש אותי לספר לכם, זה שמהיום תוכלו לקנות נודלס אמיתי וטרי בדיוק אבל בדיוק כמו במסעדות. לפני חצי שנה נפגשתי עם המפעל שמייצר נודלסים לכל המסעדות הכי טובות ונחשבות בעיר, כי הבנתי שכדי להכין נודלס בבית בדיוק כמו של מסעדה חייבים את הנודלס הטרי, זה מוצר שלא נמכר לצרכן בשום מקום והוא נמכר אך ורק למסעדות.
זה לא היה פשוט להגיע ליום הזה בו לראשונה אתם יכולים לקנות נודלס בדיוק כמו של המסעדות, והנה סוף סוף אחרי עבודה ארוכה ולא פשוטה הגעתי ליום הזה והוא מרגש במיוחד.
בכל שבוע תגיע נגלה חדשה של נודלסים מהמפעל ויהיה ניתן לרכוש אותם בוולט או באיסוף עצמי בלבד, הנודלס מגיע בקירור ולא צריך לבשל אותו, ככה ישירות מהשקית לווק עם הרוטב!
אחרי שתטעמו אותו תבינו למה אני כל כך נלהבת.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.לווק עם שמן מוסיפים שום, ג׳ינג׳ר וקארי אדום ופותחים אותו בשמן כמה שניות.
2.מוסיפים את קרם הקוקוס, ציר עוף, מלח, וסוכר ומערבבים דקה שתיים עד רתיחה.
3.מוסיפים את רצועות העוף לרוטב ומערבבים.
4.מצמצמים מעט ומוסיפים 200 גרם אטריות ביצים מבושלות
5.ממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לאיטריות.
6.מוסיפים בצל ירוק ובוטנים מבשלים עוד 10 שניות מגישים ומקשטים בכוסברה.
בתאבון!