25 דקות הכנה | קל | כשר | 6 סועדים

יש לי כמה טיפים ללביבה סופר קריספית וסופר טעימה.
1. תשתמשו בקולפן תאילנדי , איתו יוצאות רצועות מושלמות. (יש בחנות שלי)
2. תוסיפו תערובת תיבול ללביבות, מוצר גאוני של פרג, יש בתערובת שבבי בצל ותפו״א ועוד כמה תבלינים, מוצר מדהים יש אותו בחנויות פרג במשקל, אצלי בחנות גם יש אותו בשקית.
3. תטגן בשמן עמוק וחם.
4. תניחו את הלביבות מיד אחרי הטיגון על תבנית רשת כדי לשמור על הקריספיות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.נערבב את כל מרכיבי הלביבה טוב טוב.
2.ניצור לביבות בעזרת הידיים.
3.נטגן משני הצדדים להשחמה יפה.
4.נניח על תבנית רשת.
5.נגיש עם שמנת חמוצה.
בתאבון!ֿ