15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
יש לי לא מעט מתכוני נודלס, קשה להמציא את הגלגל מחדש, ולייצר נודלס יותר טעים מהקודמים, אבל נראה לי שהצלחתי. בזכות אטריות סומן הדקות והמופלאות האלו, הילדות שלי ממש ממש אהבו לאכול אותן, וזללו את כל הווק.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה קוביות חזה עוף עם 1 כף סויה, אבקת סודה לשתייה ומלח .
2.בקערה נפרדת נערבב את כל מרכיבי הרוטב.
3.בסיר עם מים רותחים ומעט מלח נבשל את אטריות הסומן שתי דקות, נשטוף במים קרים לעצירת הבישול ונסן טוב.
4.בווק עם מעט שמן נקפיץ את העוף דקה שתיים, נוסיף את הבצל הירוק והשום ונקפיץ עוד דקה, נוסיף את האטריות המבושלות, נקפיץ עוד חצי דקה .
5.נוסיף את הרוטב נקפיץ עוד דקה שתיים ונגיש.
בתאבון!