אסייתי, מוקפצים, מתכונים

נודלס פאד בקר כמו במסעדות

15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

נודלס פאד בקר כמו במסעדות 
מוקפץ קליל מהיר מתקתק וטעים ממש ממש .
אני משתמשת כמובן באטריות אורז של מסעדות שיש בחנות שלי, כשמקפיצים אותם הן הופכות לשקופות וחלקלקות וכל כך טעימות אי אפשר להשוות בכלל לאטריות יבשות זה שמיים בארץ.

אבל אם אין לכם אתם יכולים להשתמש באטריות יבשות, לבשל לפי הוראות יצרן ולהוסיף למוקפץ.

מצרכים:

  • 1 חבילת אטריות אורז טריות (200 גרם)

    הוסף לסל
  • 500 גרם פרוסות סינטה/שייטל

  • 1/4 כוס סויה

    הוסף לסל
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

  • 1/2 כפית מלח

    הוסף לסל
  • 2 כפות קורנפלור

  • 2 כפות שמן להקפצה

  • חופן ברוקולי טרי

  • 5 בצלים ירוקים

  • 1 כפית שום כתוש

    הוסף לסל

רטבים:

אופן ההכנה:


1.בקערה נשרה את הסינטה ב1/4 כוס סויה, 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 1/2 כפית מלח , נערבב טוב .


2.נוסיף 2 כפות קורנפלור נערבב ונניח בצד ל10 דקות .


3.בווק עם מעט שמן ועל אש גבוהה, נקפיץ את הסינטה להשחמה קלה מכל הצדדים , נוסיף שום, ברוקולי ונקפיץ עוד שניה.


4.נוסיף את אטריות האורז הטריות (או המבושלות שיש לכם) ונקפיץ עוד חצי דקה.


5.נוסיף 1/4 כוס רוטב סויה, 2‪.‬5 כפות רוטב סויה מתוקה כהה ו2 כפות סוכר , נקפיץ דקה שתיים עד שהאטריות מתרככות לגמרי, הופכות לשקופות ונצבעות ברוטב הכהה והטעים של הנודלס.

6.נוסיף בצל ירוק נתן הקפצה אחת שתיים ונגיש.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *