20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

הסטורי על הסביצ׳ה הביאה איתה מופע של ניחושים, מעמבה עד לקטשופ, ניחושים שהיו קילומטר מהמציאות .
האמת הרבה יותר טעימה ופשוטה מהניחושים שלכם.
יש ברוטב מלון, צ׳ילי אדום, נענע, סויה, רוטב דגים ומיץ יוזו.
השילוב של כל המרכיבים האלה יצר רוטב עם כל קשת הטעמים, מתוק, חמוץ, מלוח, חריף ואוממי, טוחנים הכל במעבד מזון מסננים ומגישים עם סביצ׳ה אינטיאס/טונה/סלמון , הוא ילך עם כל סוגי הדגים כי זה רוטב מושלם.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון או שייקר עד קבלת רוטב חלק.
2.מסננים את הרוטב במסננת או חיתול בד (כדי להיפטר מהחתיכות) ומגישים עם סביצ׳ה.
3.אני הוספתי קוביות מלפפון ובצל סגול שילוב פגז עם הרוטב והדג הקר והנא.
בתאבון!