Uncategorized, ביתי, מתכונים

סיר אונטרייב ותפוחי אדמה אדום

25 דקות הכנה | 3 שעות אפייה | קל | כשר | 6 סועדים


אני אוהבת סיר של בשר בבישול ארוך בכל מצב ובכל עונה. מבחינתי אין יותר טעים מבשר ותפוחי אדמה שמתבשלים לאט בתנור, נצבעים בכל התבלינים והופכים לשלם אחד ומיוחד.
קחו מתכון לעוד סיר מאוד מאוד מוצלח.

מצרכים:

  • 1 קילו בשר אונטרייב (צלעות) חתוך לקוביות גדולות

  • 12 תפוחי אדמה שלמים קלופים

  • 2 בצלים לבנים פרוסים

  • 4 גבעולי סלרי קצוצים כולל עלים

  • 2 כוסות חומוס סנפרוסט שטוף ומופשר

  • 210 גרם רסק עגבניות מרוכז

    הוסף לסל
  • 2 כפות פפריקה מתוקה

    הוסף לסל
  • 2 כפיות כורכום

    הוסף לסל
  • 1‪.‬5 כפיות כמון

    הוסף לסל
  • חופן כוסברה קצוצה

  • כף שערות פפריקה מתוקה (לא חייב)

    הוסף לסל
  • 2 כפיות מלח

    הוסף לסל
  • קורט פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 1‪.‬2 ליטר מים רותחים

  • 2 שקיות ציר עוף מרוכז (יש בחנות שלי) או 1 כף אבקת מרק עוף

    הוסף לסל
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה:


1.בסיר עם מעט שמן נצרוב את קוביות האונטרייב, נמליח, נפלפל ונניח בצד.
2.באותו הסיר נטגן את הבצל הלבן יחד עם הסלרי, נוסיף את הכוסברה הקצוצה ואת התבלינים נערבב טוב ונפתח בשמן .
3.נוסיף שערות פפריקה, חומוס, רסק עגבניות ונערבב טוב.
4.נחזיר את קוביות הבשר ונוסיף גם תפוחי אדמה שלמים.
5.נזלף מעל הכל את ציר העוף .
6.נמזוג מים רותחים עד כיסוי נכסה 
7.ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שלוש שעות, בין לבין יש לבדוק את מצב הנוזלים אם כל הנוזלים 8.התאדו יש להוסיף עוד קצת מים רותחים.
9.לאחר שלוש שעות נגיש ונתענג.


בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *