25 דקות הכנה | 3 שעות אפייה | קל | כשר | 6 סועדים
אני אוהבת סיר של בשר בבישול ארוך בכל מצב ובכל עונה. מבחינתי אין יותר טעים מבשר ותפוחי אדמה שמתבשלים לאט בתנור, נצבעים בכל התבלינים והופכים לשלם אחד ומיוחד.
קחו מתכון לעוד סיר מאוד מאוד מוצלח.
מצרכים:
אופן ההכנה:
1.בסיר עם מעט שמן נצרוב את קוביות האונטרייב, נמליח, נפלפל ונניח בצד.
2.באותו הסיר נטגן את הבצל הלבן יחד עם הסלרי, נוסיף את הכוסברה הקצוצה ואת התבלינים נערבב טוב ונפתח בשמן .
3.נוסיף שערות פפריקה, חומוס, רסק עגבניות ונערבב טוב.
4.נחזיר את קוביות הבשר ונוסיף גם תפוחי אדמה שלמים.
5.נזלף מעל הכל את ציר העוף .
6.נמזוג מים רותחים עד כיסוי נכסה
7.ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שלוש שעות, בין לבין יש לבדוק את מצב הנוזלים אם כל הנוזלים 8.התאדו יש להוסיף עוד קצת מים רותחים.
9.לאחר שלוש שעות נגיש ונתענג.
בתאבון!