20 דקות הכנה | קל | כשר |3 סועדים

עוד סלט ממש מוצלח עם רוטב כל כך טעים. אפשר בכיף להחליף את הטופו בטונה, עוף או בלי חלבון בכלל.
תצטיידו בקולפן תאילנדי שחותך את הירקות לרצועות קטנות בצורה מושלמת וקלה.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
1.בקערה נשרה את הטופו ברוטב סויה למשך 10 דקות ועד חצי שעה .
2.נסנן את הטופו מהסויה ונקפיץ במחבת דקה שתיים.
3.בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב סמיך, חלק ואחיד.
4.נחתוך את כל הירוקות בעזרת הקולפן.
5.נסדר הכל בקערה, נמזוג מהרוטב ונגיש.
בתאבון!